ASYSTENCI WSPARCIA

Jesteś osobą, która ma za sobą trudne doświadczenia życiowe? Wypadek lub choroba spadły na Ciebie jak grom z jasnego nieba? Czujesz niepokój i masz tysiące wątpliwości co do tego, jak będzie wyglądało Twoje życie? Masz mnóstwo pytań, na które nie potrafią odpowiedzieć ani specjaliści, ani Twoi bliscy, ponieważ nigdy nie doświadczyli tego, co Ty?

Jesteśmy dla Ciebie i chcemy pomóc! My, Asystenci Wsparcia, jeszcze niedawno borykaliśmy się z takimi samymi wątpliwościami. Doświadczaliśmy zwątpienia, niepokoju i zrezygnowania. Mamy za sobą wiele trudnych chwil, ale dzięki sile woli, a także przy pomocy odpowiednich osób, udało nam się wyjść na prostą i teraz z chęcią pokażemy Ci, jak to zrobić. Pomożemy Ci w radzeniu sobie z trudnościami, jakie niesie ze sobą zmiana, zwłaszcza nieoczekiwana i nieplanowana. Wesprzemy Cię w procesie adaptacji do nowej rzeczywistości, pomożemy uczynić ją lepszą.

Jesteś osobą, która niedawno doznała urazu rdzenia kręgowego lub amputacji? Skontaktuj się z nami i zapytaj czy w Twojej okolicy działa Asystent Wsparcia.

Kontakt:

Anna Klecha