Mam na imię Andrzej. Moją Pasją i powołaniem była służba w pożarnictwie, która jest służbą bardzo trudną, wymaga wielu wyrzeczeń, ale każda udana akcja wynagradza ten trud i wysiłek. 30 lat byłem zawodowym strażakiem w Wielkopolsce, od strażaka do D-cy jednostki Rat.-Gaś. PSP w Nowym Tomyślu. Brałem udział w bardzo wielu akcjach ratowniczych od pożaru poznańskiego „Stomilu” po lasy w kuźni Raciborskiej, za co zostałem odznaczony Złotym Krzyżem Zasługi. Gra w siatkówkę oraz książki były elementem odprężenia. odreagowania po służbie i tak pozostało do dzisiaj. Z niewidomych przyczyn w mojej lewej nodze pojawił się zator, nie pomogło kulka przeprowadzonych operacji i konieczna była amputacja. Utrata nogi w znacznym stopniu ograniczyła moje życie. Pozwalam sobie zwrócić się o pomoc w sfinansowaniu zakupu protezy, dzięki której będę mógł wrócić do normalnego życia. Koszt wykonania takiej protezy przekracza moje możliwości finansowe.

WPŁAĆ DOWOLNĄ KWOTĘ NA RACHUNEK FUNDACJI MOC POMOCY 16 1020 5226 0000 6602 0635 0765 Z DOPISKIEM Andrzej Łepski