Mam na imię  Brunon, mam 36 lat, jestem z zawodu kucharzem. Pracowałem w zawodzie do czasu wypadku. Interesuję się  wszystkim, co jest związane z gastronomią. Dobrze się czułem wykonując ten zawód.  Moje hobby to motocykle, generalnie motoryzacja w tym także naprawa pojazdów. Lubię kontakt z naturą, spacery, wyprawy do lasu. Wypadek, który mnie spotkał wydarzył się na motocyklu. Nie dostosowałem prędkości i uderzyłem w znak drogowy. W wyniku wypadku straciłem stopę. Przytomność odzyskałem po czterech dniach w szpitalu. Nie mogę się pogodzić z tym co się stało. Wiem, że jestem odpowiedzialny za wypadek, że sam zrobiłem z siebie kalekę. Ale chcę wrócić do sprawności i normalnego funkcjonowania. Obecnie rehabilituję się w klinice w Czechowicach Dziedzicach. Poruszam się już samodzielnie o kulach. Jest ciężko, ale codziennie ćwiczę i wytrwale trenuję, żeby znów żyć normalnie.

WPŁAĆ DOWOLNĄ KWOTĘ NA RACHUNEK FUNDACJI MOC POMOCY 16 1020 5226 0000 6602 0635 0765 Z DOPISKIEM Brunon Hamerlak