Piotr zawsze był pracowitym i pomocnym człowiekiem. Wolny czas poświęcał swojej największej pasji – modelarstwu. Piotr miał marzenia i pasje. W jednej chwili wszystko runęło jak domek z kart…Z pozoru błahy wypadek w zaciszu domowym pokrzyżował wszystkie plany. Piotr spadł z kilku stopni i niefortunnie uderzył kręgosłupem. W karetce doszło do zatrzymania krążenia i konieczna była reanimacja. Piotr został wprowadzony w śpiączkę, po czym przeszedł zapalenie płuc i skomplikowaną operację kręgosłupa. Ewa, żona Piotra myślała, że to wszystko to jedynie zły sen, a gdy się obudzi, wszystko będzie jak dawniej. Tymczasem rzeczywistość okazała się okrutna. Piotr oddycha przy pomocy rurki tracheotomijnej, ma czterokończynowy niedowład, przez co nie może samodzielnie funkcjonować i wymaga całodobowej opieki. Jedyną szansą na powrót do sprawności jest długotrwała i kosztowna rehabilitacja. Niestety jej koszt przerasta możliwości finansowe rodziny. Dlatego prosimy o pomoc.

WPŁAĆ DOWOLNĄ KWOTĘ NA RACHUNEK FUNDACJI MOC POMOCY 16 1020 5226 0000 6602 0635 0765 Z DOPISKIEM Domagalski Piotr