Żona i mama 4 dzieci (Leny, Maji, Emilki, Antosia )Młoda, energiczna, zdrowa, pomocna, kochająca życie kobieta.19.12.2019r. Dominika wstała do małego Antosia i się przewróciła, akcja oddechowa została zatrzymana. Przewieziona została do szpitala w Łańcucie, lekarze określili jej stan jako wegetacyjny, do dziś nie znana jest przyczyna zatrzymania akcji serca.Jednak rodzina nie poddała się i znaleźli prywatny ośrodek rehabilitacyjny w Tajęcinie. Kosztorys przerósł oczekiwania rodziny, sami nie są w stanie podołać bardzo wysokich kosztów leczenia oraz rehabilitacji, a bez odpowiedniego sprzętu i rehabilitacji jest to nie możliwe żeby Dominika choć w połowie była sprawna.Na dzień dzisiejszy Dominika zaczyna mówić pojedyńcze słowa, wszystko rozumie, rehabilitacja przynosi efekty.Rodzina Bardzo prosi i pomoc

WPŁAĆ DOWOLNĄ KWOTĘ NA RACHUNEK FUNDACJI MOC POMOCY 16 1020 5226 0000 6602 0635 0765 Z DOPISKIEM DOMINIKA KLUZ

Możesz też wesprzeć zbiórkę internetową: http://www.siepomaga.pl/dominika-kluz