Kuba potrzebuje naszego wsparcia! Jakub Żupinski ma 16 lat, to wspaniały i zawsze uśmiechnięty chłopak, który 5 lipca 2020 roku pływając w basenie uległ wypadkowi, w którym doznał poważnych obrażeń kręgosłupa w odcinku szyjnym. Szybka pomoc, której udzielił mu jego tato – uratowała mu życie. Przetransportowany do szpitala Lotniczym Pogotowiem Ratunkowym, gdzie  trwała walka o jego życie. Kuba w tej chwili znajduje się na Oddziale Intensywnej Opieki Medycznej jest po operacji kręgosłupa, ponieważ ma pęknięty kręg i uszkodzony rdzeń kręgowy. W chwili obecnej oddycha przez rurkę tracheotomijna. Kuba jest świadomy tego co się stało. Wszystko pamięta. Już pyta kiedy będzie mógł zacząć rehabilitację. Kuba w wyniku obrażeń kręgosłupa ma niedowład nóg oraz palców jednej dłoni. Najważniejsze dla Kuby jest teraz bardzo długie leczenie, a następnie rehabilitacja, co wiąże się z ogromnymi kosztami. Kuby rodzina to mama, tato i troje rodzeństwa, którzy każdego dnia modlą się o jego powrót do zdrowia.Zebrane pieniądze przeznaczone będą  przede wszystkim na rehabilitacje po wyjściu Kuby ze szpitala.

WPŁAĆ DOWOLNĄ KWOTĘ NA RACHUNEK FUNDACJI MOC POMOCY 16 1020 5226 0000 6602 0635 0765 Z DOPISKIEM Jakub Żupiński

Możesz też wesprzeć zbiórkę dla Kuby na portalu siepomaga: https://www.siepomaga.pl/jakub-zupinski