Krzysiek ma 29 lat, jest osobą bardzo energiczną i wesołą. Jego pasją było stawianie wysokich domów i budynków. Praca na wysokościach była czymś co kochał. Niestety 20.04.2021r. jego życie się zmieniło – spadł z dachu podczas wykonywania pracy. Jego upadek skończył się tragicznie. Krzysiek nie mógł się podnieść, stracił czucie od pasa w dół. Okazało się, że ma uszkodzony rdzeń kręgowy, połamane kręgi i żebra. Lekarze są ostrożni w rokowaniach, nie wiadomo czy Krzysiek stanie jeszcze kiedyś na nogi. Jedynie intensywna rehabilitacja i ciężka praca dają nadzieję na przywrócenie sprawności. Jest szansa, bo rdzeń na szczęście nie został przerwany. Krzysiek każdego dnia intensywnie ćwiczy i walczy o swój powrót do zdrowia, bo w domu czekają na niego jego dzieci, które bardzo tęsknią za szalonymi zabawami z tatą. Pomóżmy w zebraniu środków na kolejne turnusy rehabilitacyjne, bez których Krzysiek nie ma szans na powrót do życia sprzed wypadku.

WPŁAĆ DOWOLNĄ KWOTĘ NA RACHUNEK FUNDACJI MOC POMOCY 16 1020 5226 0000 6602 0635 0765 Z DOPISKIEM Krzysztof Lilla