Michał ma 39 lat, żonę Monikę i dwóch synów. Człowiek o wielkim sercu, gotowy nieść pomoc innym, aktywnie biorący udział w licznych akcjach charytatywnych, zawsze przedkładał dobro innych ponad swoje. Pełen pozytywnej energii, którą zarażał innych. Wysportowany i w ciągłym ruchu. 11.06.2021 w niewyjaśnionych okolicznościach uległ wypadkowi w czasie przejażdżki quadem po lesie. Gdyby nie przypadkowa osoba, która go znalazła i wezwała pomoc być może Michał dziś by nie żył. Liczne krwiaki spowodowały, że Michał zapadł w śpiączkę. Nie ma z nim kontaktu logicznego. Jedyną szansą dla Michała jest szybkie wprowadzenie bardzo intensywnej rehabilitacji w specjalistycznym ośrodku. Dlatego rodzina zwraca się o pomoc w zebraniu środków na ten cel, żeby Michał jak najszybciej się obudził, żeby odzyskał swoje życie sprzed wypadku.

WPŁAĆ DOWOLNĄ KWOTĘ NA RACHUNEK FUNDACJI MOC POMOCY 16 1020 5226 0000 6602 0635 0765 Z DOPISKIEM Michał Dulka