Mam na imię Michał. Od lat pracowałem jako budowlaniec w kraju i zagranicą. Z zawodu jestem mechanikiem samochodowym. Moją największą pasją jest naprawianie aut i jazda samochodem. Dzięki swojej pracy i pasji motoryzacyjnej miałem okazję zwiedzić praktycznie całą Europę. Prywatnie podróżowałem po Włoszech. Uwielbiam poznawać nowych ludzi, nowe kultury. Od zawsze lubiłem wszelkie aktywności związane z wodą – kajaki, pływanie, a także łowienie ryb. Żyłem pełnią życia i nie przypuszczałem, że jeden dzień całkowicie zmieni moje życie. 12 września miałem wypadek i dopiero po 10 dniach wybudziłem się ze śpiączki i dowiedziałem się co się stało. W wypadku doznałem złamania obu ud i podudzi, pęknięcia miednicy i zmiażdżenia kręgosłupa. Dla tak aktywnego człowieka jak ja, unieruchomienie na łóżku i wózku to ogromna trauma. Jestem silny i wierzę, że rehabilitacja i wsparcie dobrych ludzi, pomoże mi wrócić do sprawności i pracy zawodowej. Moim marzeniem jest być w pełni sprawnym człowiekiem, takim jak byłem przed wypadkiem.

WPŁAĆ DOWOLNĄ KWOTĘ NA RACHUNEK FUNDACJI MOC POMOCY 16 1020 5226 0000 6602 0635 0765 Z DOPISKIEM Michał Hućko