Jeden wakacyjny dzień zmienił wszystko w życiu Pana Tomasza i jego rodziny…”Pojechaliśmy do parku trampolin aby umilić dzieciom czas. Zostało nam 10 minut do końca pobytu, Tomasz robił salta w tył, podszedł instruktor, zaproponował że można zrobić salto w inny sposób aby wykonać salto w tył podwójne. Tomasz spróbował. Niestety nie dał rady. To były sekundy.. Patrzyliśmy sobie w oczy.. Strach, lęk, niewyobrażalne przerażenie.. Wyrazu Jego twarzy nie zapomnę do końca życia.. Karetka, szpital, szok, łzy, zwątpienie, niedowierzanie, minuty które dłużyły się jak godziny, godziny które dłużyły się jak dni..Zwichnięcie w stawach kręgowych odcinka szyjnego kręgosłupa, zmiażdżony rdzeń. Po ponad dobie operacja. Od początku zdarzenia do teraz jest przytomny i ze świadomością co się stało, co się dzieje i co może się stać.. Tomasz był bardzo aktywną osobą, w przeszłości uprawiał sporty walki, ćwiczenia siłowe wykonywał kilka razy w tygodniu. Staraliśmy się żyć aktywnie i brać z życia jak najwięcej, gdy była sposobność zdobywaliśmy górskie szczyty czy wędrowaliśmy po mazurskich lasach. Jeszcze tyle chcemy pokazać naszym córkom..”

WPŁAĆ DOWOLNĄ KWOTĘ NA RACHUNEK FUNDACJI MOC POMOCY 16 1020 5226 0000 6602 0635 0765 Z DOPISKIEM Tomasz Kanclerz